Muinasjutupere

Eelmise suvel kutsus mind enda koju, Kasepääle, Janeli. Kõik lihtne. Kuna mul pole juhilube, siis võisin oma asjad ja sõitsin sinna bussiga. Aga bussijaamast piletit ostes ei arvestanud ma mitte sellega, et Peipsi ääres on suisa kaks Kasepääd. Mina sõitsin loomulikult valesse kohta 😀 Keset eikellegimaad. Ähvardavad vihmapilved peakohal hakkasin õiges suunas hääletama. Lahked vene härrasmehed toimetasid mind oma peobussiga Kallastele, kuhu Janeli mulle vastu tuli. Selleks ajaks sadas juba paduvihma ja mõtlesin, et nüüd on kogu selle seiklemise peale pildistamine lörris. Aga vihm lakkas täpselt sessiooni ajaks- maalides piltidele võrratu tausta. Ja viimaste piltide ajal kastsid meid juba uued vihmapiisad. Seigelda tasub teinekordki 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s